When you’re 64… not?

var kommer alla elaka 60-åringar ifrån?

Granntanten, som vill ställa mig till svars för terrorismen då jag kommer hem med tungt paket nära midnatt och är sur fortfarande ett halvår senare för att  jag inte hade lust att prata med henne. I dag skulle jag åka ner med två stora resväskor, då tittar hon, stänger hissdörren framför mig och åker. Nåväl, ingen skada för jag vill inte gärna dela ett så trångt utrymme med henne. Men sen… SÅ TRYCKER HON UPP HISSEN LÄNGST UPP I HUSET så jag fick stå kvar och vänta ett tag till. Moget. Vad går fel då människor som uppnått en sån ålder är barnsliga och direkt elaka om något går dem emot? Tycker nästan synd om människan, inte ha blivit klokare än så på så lång tid.

Annat exempel: kvinnlig chef runt de 60 som inte tar tag i problem innan allt går överstyr, skyller ifrån sig på en anställd och avslutar med att ljuga ihop en hoper falska påståenden som kallas förtal. Sen då personen som blivit utsatt för hennes misslynthet slutar så tar det henne 2 mån ader att komma med ett obrukbart betygsförslag där hon åter ljuger och säger tat personen int eskött sitt jobb – bara för att hon inte gillar henne. Moget och ansvarsfullt.

Jag blir rädd för att bli äldre då jag ser sådana arga bittra och elaka tanter…