Det var ett välkommet initiativ att granska näthatet på några kända rasistiska hemsidor och bloggar. Ja förutom från SD själva då som försöker ljuga i allmänheten att det råder nolltolerans mot rasism i partiet. Det var ju välbalanserade åsikter som att önska livet ur flyktingbarn och att Hitler hade en poäng som skrivits av lokala förmågor bland de bruna. Det som stör mig allra mest är att dessa hatiska neandertalare fortfarande har väljarstöd trots att deras främlingshat och totala brist på konstruktiv politik länge synts som i neon. Vad är det för fel på folk då man 75 år efter kristallnatten promotar folk som spyr ur sig samma hatets ideologi som Hitler och hans kumpaner? Den gången gick tyskarna på det och röstade på nazisterna. Lär vi oss absolut ingenting av historien?

Här senaste skandalen. En nämndeman från SD som har uttryck uttalat nazistska åsikter. Hur många meningsfränder finns kvar i domstolsväsendet, riksdagen och kommunalfullmäktige?

image