Ständigt trött och sliten av jobb, hemsysslor och andra plikter och besviken på dig själv att du inte orkar eller hunnit all den Koranläsning och bön som  du hade föresatt dig? Du är inte ensam, jag lovar. Långa dagar med de vanliga plikterna som inte tar ledigt för att den Heliga månaden kommer är en utmaning för oss alla. Jag stötte på en riktigt bra artikel om hur man kan underlätta för sig genom att ändra sitt eget perspektiv på saker, Missa inte att läsa detta!

 

I Don’t Feel Ramadan

Many of us have felt inadequate this Ramadan. Long hours of fasting with short nights have made it hard for those of us with life responsibilities or those of us who are unable to fast due to our health “feel” Ramadan. We have not been able to do the extra worship we used to and even when we get in our extra Qur’an or pray in the mosque we have trouble concentrating, so we end up just feeling lame.

But what we really need is a perspective shift.