Som undrar varför inte vi godkänner dina kommentarer med oartiga tillmälen och inte vill ta till oss av dina hemmagjorda fatawa. Hej där! Tydligen är du (och kanske dina polare) väldigt intresserade av vår sida intill den grad att ni skriver hatinlägg på natten och även under fastan i Ramadan. Er jargong är så lik SDoch PI -näthatarna att man kan fundera om du /ni är ett islamfientligt litet troll. Hur som helst, gör er inte besvär att posta hatmeddelanden med grovt språk igen. Vi refuserar nämligen konsekvent kommentarer som inte håller en civiliserad ton. OCH sparar IP för eventuell polisanmälan.

Konvertitakuten har ingen religiös rådgivning, vill vi också påpeka på förekommen anledning. Vill du ha fatwa, kontakta en lärd i den rättsskola Du följer. Vi sysslar med samtal och socialt stöd för konvertiter