Någon mer som tycker den nya debatten om kvinnotider i simhallen är märklig? Varför ska just simning ske könsblandat när det ses som det normala att spela fotboll, golf, springa mm könsuppdelat? Och varför blev allt detta ett bekymmer just nu?

Här i Stockholm har vi t.ex. Storkyrkobadet och Liljeholmsbadet som både öppnades på 1930-talet och där det fortfarande finns dam- och herrtider. Är det också ett utslag av islamiseringen #-o Inte ens den dummaste sverigedemokrat kan ju tro på det.
Kanske våra vänsterextrema vänner från Mellanöstern som uttalar sig stup i kvarten inte ens känner till att det är enligt gamla svenska normer att ha dam- och herrtider, men de etniskt svenska debattörer som håller på och gnölar om ”jämställdhet”, de kan ju inte gömma sig bakom sådan okunskap. Sen när är jämställdheten att visa upp sin nakna kropp och få den bedömd av främmande personer?

När de tjatar om att alla ska vara välkomna, då undrar man om de avsiktligen struntar i de personer som inte vill bada könsblandat. Är det så att de till och med inte ses som människor? För om man inte kan simma ökar ju risken för att drunkna. Och att det finns fler än muslimer som inte vill bli betittade och kommenterade av män, det skiter de blankt i. Svenska kvinnor som t.ex förlorat ett bröst, de kan ju också hålla sig hemma.

Fattar inte heller varför jämställdhetsfascisterna inte vill gå hela vägen och starta superjämställda badhus där alla klär om tillsammans och badar nakna. Om man blir mer jämställd ju naknare man är, varför inte gå hela vägen?

Slutligen: Alla som tjatar om att kvinnor blir tvingade att täcka sig: Varför bidrar ni själva till förtrycket och att kvinnorna blir mer beroende av deras familjer? Om slöja inte vore stigmatiserat , DÅ vore det lättare att göra självständiga val.

Background vector designed by Freepik