Tänkte trösta er som är utomlands och har sol och varmt väder och nära till havet eller öknen och sånt där läskigt (surt sa räven…). Har just tillbringat en dryg timme på gatan utanför med min kära bil som jag hittade förvandlad till en i det närmaste oigenkännlig snöhög. Ja det är ya3ni superskoj med vinter! Först fick jag inte upp låset. Inga problem hos syster K finns ya3ni  resurser i fickan och jag tog fram min nya låssprej… sprutade in en dos och väntade och… nähä, funkade inte! En dos till, höll på att bryta av nyckeln men inte gick låset upp inte. Bomber och granater! (eh… kanske inga lämpliga ordval för såna som mig, men kapten Haddock är så oemotståndligt inspirerande). Hoppade in i snövallen och kröp in på fel sida, fick fram borste och skrapa och höll på med dem tills jag nästan förfrös händerna, ya3ni TROTS vantar. Alhamdollilahi Rabbil alamin bilen startade! Nästan otippat efter att ha stått i kylan några dagar men kanske den nya oljan gjort susen… syster K fyller på olja SJÄLV, och folk förundras över att sjalkärringen meckar med bilen… hehe. Ja i alla fall, fastnade givetvis i snödrivan, körde så det rök och inte hjälpte det, men blev räddad därifrån av en förbipasserande hjälte. Det är fantastiskt lätt att som kvinna få hjälp med bilen tycker jag, eloge till männen! Sen försöka köra med igenimmade rutor… anti-imsprejen funkade inte men lyckades kväva svordomarna och lämnar isen på insidan av rutorna till morgondagens bekymmer. Nå, längtar ni fortfarande till Sverige?Dessutom så blåser det så snön kommer in på tvärs och det känns minst dubbelt så kallt som minus 4.