Misströsta inte, nu finns nya möjligheter att göra dig av med honom. Sarkozy, kvinnornas förkämpe, har åstadkommit fantastiska möjligheter att få mannen bortförd och ruinerad, en raffinerad hämnd för de franska snedstegen eller om han helt enkelt blivit för tråkig. En fläkt av Saddam- och Khaddafi-metoder mitt i EU.

Så här gör du:

1. Köp en heltäckande klädsel, finns ingen i butiken nära dig så har du massvis med nätbutiker några klick bort. Ansiktsslöjan är viktigast! Annars kan du sno ett munskydd på vårdcentralen eller köpa en rånarluva

2. Bor ni i Frankrike är det lätt, ut och rör på dig på stan tills polisen tar dig. Berätta sedan med darrande stämma hur din man tvingat dig att gå klädd så där.

För er som inte bor i Frankrike: lura dit honom på ”kärleksweekend”, billighetsbiljetterna är ett förhållandevis lågt pris för att bli av med gubben ändå.  Gå sen ut på stan, promenera runt till spolisen tar er och säg att din man har tvingat dig.

3. Voilà! Han blir dömd till ett års fängelse och dryga böter.

Detta låter ju som ett dåligt skämt, men sedan i går är det verklighet i Frankrike, gott folk. Sarko och hans polare måste ju få glutta på kvinnorna i fred, inte sant? Och naturligtvis tycker inte mansgrisarna att kvinnorna kan bestämma själva över sin klädsel.

Bojkotta kvinnofientliga Frankrike. Nu.