Men kanske det underlättar? Vi har den patetiska Ben Ali som då rättegången mot honom ska påbörjas sitter i Saudiarabien och trycker och försöker desperat skylla ifrån sig med så löjliga bortförklaringar att man inte ens orkar skratta åt honom. Konstigt dock med ryktena att han redan är dömd till 35 års fängelse, så fort kan det väl inte gå att reda ut alla hans brott mot sin befolkning? Nåväl gubben är väl rätt gammal så chansen att han hinner sitta av straffet är väl ändå minimal.

Ännu en underbar makthavare finner vi i Frankrike, Georges Tron som tvingats avgå från sin ministerpost och nu är gripen av polis för sexualbrott. Verkligen samhällets stöttepelare. Man kan tycka att han borde haft bättre saker för sig än att våldta.

Det är frustrerande med alla maktgalningar med psykopatvarning som in i det längsta klamrar sig fast vid maktpositioner medan människor som känner ansvar är för rädda för de tunga posterna. Fel personer i ansvarsposition går igen alldeles för ofta, i olika sammanhang. Maktmissbrukare som inte är där för att tjäna andra utan för egen vinning, utnyttjar sin position hänsynslöst och som beter sig som ynkryggar om de åker fast. Usch.