Tänk vad det verkar krypa fram mycket otäckt då man äntligen börjar vända lite mer på muslimhatarnas stenar. Det främlingsfientliga partiet Frit Danmark ordnar skytte-övningar i syfte ”att försvara sig i hemmet mot inbrottstjuvar och muslimer” som partiledaren säger. Behöver jag kommentera vilka det verkligen är som brukar attackera vilka? Förra året anmäldes 5800 hatbrott i Sverige, merparten, 71% med rasistiska motiv och ytterligare 10% islamofoba eller antisemitiska. Och vapenträning förekommer ju uppenbarligen.

Hur långt ska dessa krafter få gå? Ska det bli en ny holocaust med beskjutning, kristallnätter och till sist den slutgiltiga lösningen eller kan Europa ändra kurs nu innan det är för sent? Vi får inte sluta att hoppas och framför allt ska vi inte låta oss tystas av hatets maktspråk. Kan förresten inte låta bli att undra vilken reaktion det skulle blivit om t.ex. islamiska förbundet hade ordnat skyttekurser för att lära medlemmarna värja sig mot hatbrott.  Hade de fått hållas lika länge som rassarna har fått, nästan helt befriade från ifrågasättande?

För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna är rasister.