Undrar om alla som röstade på SD insåg vad det var för krafter de gav sitt stöd till.

Eriks Hellsborn, SD-politiker sympatiserar med den norske terroristen och tycker att skulden är muslimernas– gott folk, han tycker att om vi bara inte hade funnits så hade allt varit frid och fröjd och ingen skulle ha retat upp terroristen till att mörda socialdemokrater för att de arbetar för demokrati och mänskliga rättigheter. Lättfattlig logik, eller hur?

En annan SD:are,  Isak Nygren som blev känd för sitt propagerande mot rasblandning och som sedemera hoppade av sitt uppdrag för SD (var de för mesiga för hans smak kanske?), har medgivit att han fick mail från terroristen, det omtalade bruna manifestet han skickade ut till folk som han uppfattade som meningsfränder innan han gick ut och mördade barn. I sin blogg sprider han nu utdrag ur terroristens text vidare. Tänkte länka dit men vid närmare eftertanke så avstår jag. Den som vill kan enkelt googla fram eländet.

Det är också synd om det norska rassepartiets ledare Siv Jensen.  Hon tycker det som hänt är avskyvärt men anser även att det faktum att vissa medier försöker sammankoppla Anders Behring Breiviks terrordåd till Fremskrittspartiet är lika avskyvärda. Buhuu! Han var ju bara medlem där ett antal år, så vad har de med honom att göra?