I egenskap av representant för pk-samhället (dvs. vi som inte tycker att vissa människor inte är lika mycket värda som andra), men även som representant för ”landsförrädarna” som valt en annan religion från Mellanöstern än kristendom så måste jag säga detta: vi måste våga prata om faran med högerextremismen. Alldeles för många har låtit sig snärjas och manipuleras av de bruntonade som med ömsom martyrliknande gnäll om att de inte fått tala om ”sanningen” (dvs rashat, mer eller mindre inlindat) ömsom med hot och våld har vunnit allt mer mark medan man fokuserat enbart på muslimska extremister. Man har låtit sig luras av att nassarna numera allt oftare tagit på sig kostym, driver grönsaksodling (som den norska terroristen Behring Breivik som egentligen hade det som täckmantel för att köpa ingredienser till bombtillverkningen), och till och med sitter i parlamentet. Men hatet och missaktningen mot människor som de uppfattar som annorlunda är densamma.

Behring Breivik har under många år varit aktiv i Sverigedemokraternas motsvarighet i Norge, ”Fremskrittspartiet” . Han har bevisligen haft kontakter med folk i SD eftersom den avhoppade Isak Nygren gått ut med att han fått manifestet terroristen skrev innan han skred till verket och mördade barn och ungdomar och bombade sönder politikens centrum i centrala Oslo. I vissa artiklar har gjorts försök att kalla terror-attackerna för vansinnesdåd, men om man menar att Behring Breivik är psykiskt störd och ej ansvarig så anser jag att det är nonsens. Han har i åratal planerat det han gjorde. Mycket kallt och beräknande eftersom högerextremisten inte alls har respekt för människoliv utom för dem som passar in i deras snäva mall. Blattar ska dö. Muslimer ska dö. Och de som är mot rasism ska i synnerhet dö som usla landsförrädare och representanter för det ”pk-samhälle” som de hatar.

Det stod något om ”en ny hotbild” på SVT i går. Jaså minsann? Har de glömt att Säpo många gånger har nämnt faran med militanta högerextremister? Moskéer har utsatts för stenkastning och bränts ner, två lasermän härjat i två av Sveriges största städer och beskjutit invandrare, muslimer har fått motta hotsamtal, brev och mail och ett antal hatbrott har begåtts årligen i Sverige – av högerextremister som attackerat invandrare, muslimer, homosexuella och journalister som avslöjat för mycket. Detta är inte alls någon ny hotbild, men däremot har ”pk-samhället” i sin strävan att vara demokratiskt och låta alla komma till tals varit alldeles för släpphänta med de bruna och därigenom svikit – i synnerhet minoriteterna som är extra utsatta för högerextremisternas hat. Det som förut skulle ansetts som hets mot folkgrupp är nu rumsrent att säga om invandrare och i synnerhet om muslimer som rasisterna nu har valt som syndabock på samma vis som Hitler en gång valde ut den judiska befolkningen.  Nu är det dags att ta av skygglapparna och inse vilka vi har att göra med. Hat och hets mot de annorlunda leder till våld och det är alltid enfald och barbari, inte en form av cool motståndsrörelse. Gå därför ut med att ni är politiskt korrekta och stolta!