Nu har SD:s partisekreterare Björn Söder tagit lokala förmågor i örat för att de berättat vad de tycker i sociala medier och uppmanat dem att sluta uttala sig om terrordåden  Norge. Jaja vi förstår att det blev lite knepigt redan efter Kent Ekroths twittrande om att muslimer låg bakom – innan någon visste någonting. Och sen har det ju kommit det ena dummare uttalandet efter det andra. Vad säger det om ett parti att man inte har råd att låta dess medlemmar och politiker tala fritt ur hjärtat? Någon mer som är trött på SD-hyckleriet? Säg som det är, rasister! Det är åsiktsfrihet så vad är ni rädda för? Ju mer det blir tydligt att SD är ett parti  för historielösa rasister desto bättre. Så prata på bara, ni förtroendevalda SD-politiker. Man måste ju våga tala om problemen, inte sant? Ju mer ni snackar desto tydligare blir det att ni står för hat, inte en hållbar lösning på integrationsfrågan. Hylla alltså yttrandefriheten Björn Söder. Om du törs.