Det här är riktigt skrämmande. En man gjorde bön på tåget, sedan kastades han av på stationen efter med hjälp av polis. Det var sista tåget för kvällen och mannen hade ingenstans att sova men kunde elhamdollilah övernatta i en källarmoské. Händelsen utreds av DO. Vad tänkte konduktören? Och hur kunde polisen bara ge handräckning till detta? Fanns ingen passagerare som reagerade på det hela?

Inte första gången det händer konstiga incidenter då människor ber offentligt, minns ni kanske mannen som bad på busshållplatsen och blev jagad av flera polisbilar? Sen då de äntligen tagit fast honom visade det sig att han inte hade gjort något annat än helt fredligt utfört sin bön.

Kanske vi borde be offentligt mycket oftare så folk blev vana? Eller vad tycker ni? Jag blir skrämd av människors attityder.

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/article625462.ece