De korkade vita männen tycks inte sina. I dag var det dags för ännu ett enfaldigt inlägg i DN om… *trumvirvel*…niqab-debatten av en svensk man. Han hade sett en niqabbi före honom i Apoteks-kön och tydligen var det totalt traumatiserande för honom… och dessutom var han jätte-orolig att FEL PERSON skulle ta ut medicinen. Vilken rörande omtanke.

Vad i hela friden har de för fetisch-problematik som är så besatta av att få bort ansikts-slöjan från den minimala grupp muslimska damer som valt att täcka ansiktet? Jag väjer inte för att kalla det perverst, det är just vad det är då ickemuslimska män får för sig att det är deras rätt att definiera hur den muslimska kvinnan ska klä sig. Är det inte intressant att de påstått  kvinnoförtryckande muslimska männen inte alls visar en bråkdel av det intresset för frågan? Kvinnorna själva, har någon klagat? Nej, ingen sådan röst har hörts vad jag vet. Och med tanke på att bara jag  känner personligen till minst ett halvdussin kvinnor som under en period burit och sedan tagit av sig niqabben utan att bli mördade  så  verkar pratet om att de brukar vara tvingade ganska osannolikt.  Nä, ett par hundra kvinnors niqab-bärande är ett icke-problem utom för gubbsjuka kulturfascister som med en illa dold sexism anser sig ha rätten att bestämma över den icke-vita kvinnan. Usch. Den dag kvinnorna själva klagar och vill ha hjälp till befrielse, då rycker jag ut. Men inte för att gubbslemmet vill glutta. Klart slut!