Ännu en gång… mina damer och herrar, möt den desperata provokatören Vilks och hans obligatoriska följe av vrålande muslimska killar. I dag var hela gänget i Karlstad och showade. En dramaturgi som man tycker borde ha blivit lite väl utnött vid det här laget.  Jag såg amatörvideon från tillställningen (nää jag tänker inte länka till spektaklet)  och noterade hur arrangören försöker först med att dränka skriken med att sätta på radion… synd det inte fanns lite sand att sticka huvudet i också. Alltså… detta handlar inte om yttrandefrihet. Lika lite som det är yttrandefrihet att skrika kiss och bajs och ivrigt se sig om efter om någon reagerade. Och det är lika patetiskt att det alltid finns några som är villiga att spela Vilks i händerna och ge den uppmärksamhet som han inte förtjänar.

foto: m_bartosh