En person i Götborg som kallar sig Niqabi satt på fredag förmiddag i Ramadan och roade sig med att skicka in hatmeddelanden i Konvertitakutens kommentarsfält. Som admin gör vi bedömningen att dessa kommentarer är så ohyfsade och oislamiska att de inte kommer att publiceras i sin helhet. Personen skulle också varna andra från att läsa sidan. Det tycker vi är utmärkt, varna gärna andra nät-hatare för att besöka sidan. Tack!

PS: som du ser så vet vi var du bor, man är mindre anonym än man tror på Internet.

och PPS: det är helt okej att ha en annan åsikt än författarna på konvertitakuten, både admin och gästbloggarna, däremot inte okej att vara plump och oförskämd

Admin tillägger: Ofredandet med ovälkomna hatmeddelanden fortsätter, vi hoppas personen inser att det inte blir någon polemik-kick på den här sidan och vandrar vidare i cyberspace för att hitta likasinnade bråkmakare. Här firar vi Ramadan och är snälla mot varandra.