Det är inte de där heilande högljudda snubbarna som skrämmer mest. Inte ens de slätrakade vattenkammade SD -killarna som insett att bomberjacka och Doc Martens inte tar en dit man vill. Nej det är vardagsrasisterna som utan prut säger att de inte gillar ’hucklen ’, som grips av panik om en ’svarting ’ ska flytta in i deras kvarter. De som tycker att negrer inte passar i Sverige, särskilt inte de blåsvarta. Som gärna drar en turkvits eller skojar om gulingar. SD Sveriges tredje största parti vinner röster på att blattarna ska ut utan att veta hur. Det är skrämmande att så många köper deras hatpropaganda. Rasism som de kommer undan med. De finns vid ett matbord nära dig. I din trappuppgång. De har barn på din skola eller ditt dagis och finns i din arbetsgrupp. Vardagsrasisterna som hatar i det tysta och hatar öppet efter ett par lördagsgroggar och som röstar SD för att få ut patrasket. Snälla invandrare, lämna oss inte ensamma med dem!

image