Hm, herrarna i ett visst parti har ju länge ondgjort sig över de hemska muslimska männen som påstås vara särskilt benägna till våld mot kvinnor och kallar kvinnor för fula saker. Senaste tidens skandaler har väl visat med all tydlighet att de kastar sten i glashus. Kvinnor som dristar sig att säga emot eller kritisera en av de högst uppsatta kostymkillarna kallas för h-ordet utan tvekan och han tycker att henne skulle man sk*ta i. En annan kvinna som stod i vägen för en av Sveriges meste muslimhatare  fick sig en ordentlig knuff rakt in i en bil och blev skriken på. Rasister har ingen normal kvinnosyn, menar Jenny Nordberg i en klockren kolomn som jag lägger in här lite i efterhand, men den är så bra att jag inte vill missa att föra den vidare. Var så goda: SD är inget för en vanlig svensk kvinna