Annika Rydh, SD-politiker har gått ut med att muslimernas barnafödande är ett världsproblem och man måste hindra muslimer från att få barn. Hur det skulle gå till? Tvångssterilisering? Tvångsaborter som I Kina? Eller ”bara” förföljelse av den muslimska kvinna som ändå blir gravid? Det förtäljer inte historien. Den antimuslimska propagandafilmen som legat upp på SD:s  lokala hemsida togs ner efter att Expo uppmärksammat utspelet. Givetvis är statistiken som påstår att muslimerna ska ta över världen med en bebis-invasion falska. Som vanligt då SD är i farten med sin desinformation i syfte att skapa rädsla och hat. Jimmies nolltolerans mot rasism verkar ju gå förträffligt, skulle han hålla ord så blev det snart talande tomma stolar både på lokal- och riksnivå. Men så väl är det nu inte, de klänger fast i sina stolar så länge det bara går med sina bruntonade åsikter. Erik med järnröret har i alla fall avgått nu, mot löfte om att det ska pumpas in stålar i hans konsultbolag.