Man hittar emellanåt massmejl med bild och uppgift om namn och ålder, öppna bilder på instagram mm med personer som konverterar.
Vad är det för syfte med att exponera bilder på konvertiterna från tillfället då de säger shahada, ofta tillsammans med personen som de konverterar med? Jag tycker det är obehagligt med okontrollerad spridning av namn och bild på personer som konverterat, och undrar vad det för med sig för gott och vem som vinner något på detta.
Förstår de unga tjejerna (oftast tjejer men ibland killar) att de fotograferas för att aktuell moské ska sprida bilden offentligt i sociala media?
Jag tycker också det är helt emot islamisk etikett att exponera folk på det viset, i synnerhet olustigt med unga söta systrar som exponerats i massmejl med foto, namn och ålder :-s

Jag är helt övertygad om att konvertiterna själva kan hantera mail, fejjan och instagram mfl media och kan själva lägga upp bilder och text om de vill informera världen om att de konverterat, så varför är andra så ivriga på tangenterna?