Härvan av maktkamp och inkompetent ledarskap rullar vidare i den allt mer absurda så kallade Mustafa-affären. Sossarna har svettigt med att förklara sig och samtidigt kommer fler anklagelser mot IFIS. Denna gång från den avdankade Aldebe som är missnöjd att ha petats från Islamiska skolans styrelse Han uteslöts för några år sen med sitt muslimska förbund SMF från Sveriges muslimska råd , och efter det valde hans förbund att ersätta honom med en annan ordförande så bitterheten mot att ha tappat sin en gång starka ställning är inget nytt. DN skrev själva om detta då det begav sig. Kunde DN inte besvära sig med en mer heltäckande research som visar en tydligare bild över den ganska lilla grupp personer som är eller varit verksamma i IFIS, SMR, Islamiska skolan, Ibn Rushd, Islamic Relief med flera?  Många ingår i flera styrelser. De artiklar som skrivs är så dåligt underbyggda med research att det är direkt pinsamt. Och dessa muslimska organisationer och deras politiska kopplingar bland annat till just (s) vore värt att belysa mer seriöst. Utan hysteriskt anklagande.

Slutligen är det ju direkt komiskt med Aldebes anklagelser om koppling till brödraskapet. Han är ju själv den som gått ut med att han är med där. Hittar jag länken så kommer den att läggas in här.
UPPDATERAD: artikeln med Aldebe som publicerades 2009 på Mohammed Omars blogg finns inte längre online.

image