Läste ni om den där karlen som stod och ropade efter mig att jag borde lämna islam? Idag var det dags igen. Jag hade vägarna förbi där han står – strategiskt nära T -banan i Farsta C. Han kunde inte låta bli, utan gick på mig igen verbalt om att jag ska vända mig till Jesus. Då sa jag åt honom att det nu var andra gången han gick på mig och att han får hålla sig till att prata med dem som vill. Han malde på om att vända sig till Jesus med en tom fanatisk blick. Jag konstaterar lugnt att jag älskar Jesus och går därifrån. Då jag kommit en bit bort börjar han ropa smädelser över Mohamed efter mig.  Se där, hans sanna ansikte och agenda tydliggjord. Inte sprida kristendomen utan sprida hat.

Han har tillstånd av polisen ”det är ju religionsfrihet och yttrandefrihet

” Intressant ”religionsfrihet” som går ut på att smäda andras religion på öppen gata.