Det brukar ju vara ett kärt ämne för våra bruntonade i Riksdagen. De har utan sakliga bevis hävdat att invandringen kostar massor och tar pengar från våra stackars pensionärer.

Nu har OECD för första gången gjort beräkningar på invandringens ekonomiska konsekvenser, och gissa vad? Det blir en vinst i de flesta I-länderna.  Väldigt intressant och viktigt att belysa i en tid då främlingsfientliga partier använder falska påståenden om hur invandringen ruinerar oss som ett sätt att få sympatier. Om folk nu inte skulle fatta att SD ändå har rätt vad än PK-organisationer som OECD säger så kanske de tar fram järnrören igen?

Även Norge, Danmark, Finland och Sverige hör till länder som kan konstatera en nettovinst i direkta bidrag, även om summan är lägre. I Sveriges fall ligger samhällsvinsten på cirka hundra euro per invandrarhushåll och år.